dijous, 2 de desembre del 2010

Nadie te quita lo bailao!!!


                                                                                                                                                                                                                

Ara fa uns deu dies que estem a Costa Rica i ja hem tingut una mica més de relació "con los ticos" , tot i que parlem la mateixa llengua costa una mica d'entendre'ls, perquè utilitzen moltes paraules diferents a les nostres.



Les comunicacions entre pobles són bastant dolentes, per fer un recorregut de uns 100 km pots tardar unes tres hores (amb autobús), el millor és marxar a les cinc del matí per poder arribar al destí de dia ja que aquí a dos quarts de sis de la tarda és fosc.
Ara estem a la platja, a Nosara, a la part del Pacífic estem amb una zona molt turística és un lloc on venen " los gringos" de vacances a surfejar i a fer ioga, nosaltres estem amb una casa de luxe amb piscina, cuina i un jardí tropical molt guapo. De bon matí sentim sorolls molt raros, però avui hem vist que eren els monos que van en zel.



Avui hem anat a platja Ostional a onze km de on estem ja que ahir ens van dir que estaven arribant tortugues a desovar, un cop allà la gent del poble ens deia que no en veuríem perquè solen arribar de nit però hem anat cap a la platja i hem començat a veure-les, n'hi havia moltes i veies ben bé com sortien del mar, entraven cap a la sorra uns vint metres i un cop a lloc començaven a fer un forat perfecte amb les potes del darrere, en uns vint minuts ja veies com treien els ous, després tapaven el forat i tornaven cap al mar.









1 comentari:

  1. Heyyyy!!!! laura, perquè mires tant malament la pobre tortuga!!!! que t'ha fet!!!jajajaj, veig que volieu anar fer ajuda humanitaria, però ara veig que heu anat a fer ajuda animal!!!, aixi m'agrada tocant tots els temes!!!! els papes ja ho han vist i realment el papa filpava amb les tortuges!!!!, molts records de tots hi ha disfrutar-ho!!!!

    Salut!!!

    ResponElimina