divendres, 28 de gener del 2011

Anar fent milles

Uf!! com passa el temps... ja fa uns dos mesos que vam marxar i des de l'última vegada que vam escriure al blog també ja fa molt temps, bé doncs haurem de fer un altre resum d'aquests dies.

De Nicaragua vam anar cap a Honduras, el trajecte va ser llarg, no podem dir dur perquè la veritat és que vam tenir la sort de poder fer una part del camí amb un autobús de luxe, perquè us feu una idea, hi havia una hostessa la qual no va estar ni deu minuts sense portar begudes i coses per picar. 
Bé després d'unes deu o onze hores de camí vam arribar a La Ceiba, un poble a la costa caribenya d'Hondures. L'endemà vam agafar una barca per arribar a la illa de Utila, que és un paradís pels aficionats al submarinisme ja que hi ha el segon escull de corall més gran del món.
Ens vam decidir a fer el primer curs d'iniciació al submarinisme. La veritat és que el fons marí és increïble, ens semblava estar en un reportatge de la tele, on hi ha tot tipus de peixos de colors, mantes, corall, barracudes, llagostes i fins i tot vam poder veure un vaixell enfonsat.
Vam estar uns deu dies a la illa, la veritat és que va estar molt bé. El curs el vam fer en una escola que es diu Paradise Divers, on l'instructor que ens va ensenyar a bucejar és un noi català... quina sorpresa!!! A part d'ell hi havia més gent del País Basc, Alicant i altres parts d'Europa.
Cada dia es muntava una barbacoa o una altra... 






Uns amics del Hostel




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada