dijous, 25 de novembre del 2010

La nostra aventura ja ha començat... Vam marxar fa tres dies de Girona cap Londres i en aquesta última ciutat vam passar-hi un dia sencer recordant vells temps, de quan l'Albert hi va viure.
                                                                                                                                                                                                                                     El següent dia vam agafar l'avió en direcció Miami, aquí n'hi ha la mostra:




...per fi ja hem arribat a Costa Rica, després d'estar d'avió en avió..d'aeroport en aeroport i amb vint-i-cinc hores sense dormir hem arribat a la capital, San Jose. A la gent d'aquí se'ls anomena els "ticos" ja que gairebé totes les paraules les fan acabar amb tico, chiquitico, baratico... La veritat és que fa molta gràcia sentir-los. De moment no hem vist massa res, la única foto que tenim és de la Plaza de la Cultura.

3 comentaris:

  1. Bones!!

    Des d'aquí estavem esperant la primera entrada al blog. Jo el primer, que de moment sóc l'únic seguidor, a veure si s'anima la gent!

    Si no fós perquè us veig amb maniga curta pensaria que encara sou a Catalunya, al fons hi ha un cartell que sembla que posi "entrepans" no? Però si fossiu aquí us asseguro que no anirieu amb maniga curta, fot una rasca!

    M'alegro que hagi anat bé el viatge, pel que veig no hi ha hagut problemes amb el visat i els yankis obsesionats per la seguretat.

    Que disfruteu molt!

    ResponElimina
  2. Hola!!!
    Ostres nens quina gràcia això del blog!!! Ja té raó ja en Bigas fot una rasca aquí que flipes! Aprofiteu el bon temps!!! M'alegro que hagueu arribat bé! Ara toca començar a disfrutar aquesta aventura, ja anireu explicant, que fa molta gràcia veure'us aquí!

    Cuideu-vos molt un petonàs ben gran!

    ResponElimina
  3. jiji jo vaig estar allotjada a l'hotel que teniu rere vostre, a San Jose!

    ;o) Bon viatge!

    Helena

    ResponElimina